WORKSHOP VROUW LAAT JE OERSTEM HOREN!

Deze Vrouwen-Zang-Dag is een verrukkelijke mix van Zang, Soul Voice®, Dans, Adem en emotioneel lichaamswerk voor iedere vrouw, die haar oerstem wil bevrijden!

Je oerstem laten klinken is moeiteloos klanken maken vanuit je onderbuik en bekken en zo een warme volle klank produceren. Als je oerstem klinkt, dan wordt je gehoord!

Wij vrouwen houden ervan om onze stem en onze daadkracht in de dienst te stellen van ons gezin, ons werk, onze geliefden. Vaak voelen we ons leeglopen, hebben het idee niet terug te ontvangen, wat we allemaal aan anderen geven. Of we voelen verdriet, pijn, machteloosheid.

Je oerstem is de spreekbuis van je ziel. Jouw oerstem vertelt je, wat jouw eigen behoeftes zijn, want die vergeten we vaak door al het zorgen voor onze naasten. Onze behoeftes herkennen is één ding, ruimte voor onze behoeftes maken vinden we vaak lastig. Om een veilige ruimte voor jezelf te maken is het nodig, dat je je eigen ruimte inneemt en beschermt. Je diepe Oerstem helpt je om ”Nee” te zeggen en je zo tegen energetische leegloop te beschermen. Pas als je “Nee” durft te zeggen kun je ook volmondig “Ja” zeggen tegen de dingen, die je wél graag in je leven wilt hebben en je vol overgave en passie mee laten voeren met de liefde in al haar vormen.

De Oerstem is de stem van je ziel. Soms een wijze raadgever, soms een krijgster. Deze oerstem wil zich verankeren in je lijf, zodat ziel en lijf een eenheid kunnen worden. Emotioneel lichaamswerk en Soul Voice kunnen  daarom enorm helpen om oerstem te bevrijden.

De kracht van de oerstem is al sinds bestaan van de mensheid bekend en wordt in de vorm van liederen gevierd in alle culturen. De gezongen oerkracht werd gebruikt bij geboorterituelen, slaapliedjes, liefdesliedjes, één-worden-met-de-grote-geest-liedjes, worksongs, feestliederen, klaagliederen, rouwliederen, stervens begeleiding met liederen e.z.v.

Deze bijzondere Vrouwe- Zang-Dag wordt gegeven door:

  • Soul Voice®-Teacher Joyce Hellendoorn
  • Yoga- en dansdocente Georgette Nirmala Elders
  • Wereldmuziek- en Jazz-zangdocente Janina Stopperka

Deze dag is voor iedere vrouw, die haar Oerstem terug wil vinden. We gaan zingen, ademen, zingen, dansen, geluiden maken, diep in ons voelen en steeds weer zingen!!!

De liederen zullen van lief via sensueel en ondeugend naar droevig en rauw gaan. Soms meerstemmig, maar nooit ingewikkeld. Altijd vanuit de ziel en onze onderbuik.

Sirenas de la Loba (Joyce, Janina en Georgette) geven  samen met de deelneemsters een afsluitend optreden voor iedereen, die benieuwd is naar de uitkomst van de OerstemDag, dus nodig gerust je vrienden en familie uit.

De kosten zijn 90 euro. Neem je vriendin. moeder, zus of dochter dan ontvang je allebei een korting van 5 euro.

Data: zie Events op het menu
Lokaties:  Hengelo, Enschede en Neede

INFORMATIE EN BOEKING
Festivals: je kunt ons ook boeken voor workshops op festivals of evenementen   met/zonder optreden elders in het land kan je ons mailen

Georgette Elders       info@shaktiyoga.nl

Janina Stopperka      zangwerkplaats@outlook.de

Joyce Hellendoorn    info@voicemedicine.nl

https://www.facebook.com/Sirenasdelaloba/